Integratie Jong KASVO in de hoofdwebsite KASVO

Via deze weg laat ik jullie graag weten dat vanaf nu deze website niet langer actief zal gebruikt worden, maar dat Jong KASVO sinds een week of twee een eigen plekje heeft gekregen op de hoofdwebsite van KASVO. Deze kan je ook manueel bereiken door bovenaan het scherm op de hoofdsite (https://www.kasvo.be) ‘JONG KASVO’ open te klikken in het zwarte lint en dan de sectie naar keuze te selecteren.

Vanaf nu zullen daar dus alle mededelingen met betrekking tot de jeugd verspreid worden (naast de andere gekende communicatiekanalen natuurlijk, zoals mail, social media, …). Verken gerust even zelf en als ik zo vrij mag zijn, de recente wedstrijdverslagen (bv. over het PK Aflossingen en de Interregio bij KAA Gent) raad ik ten zeerste aan 😀 Dit doe ik dus voor nagenoeg elke jeugdwedstrijd en mochten er hier ooit fouten en/of onwaarheden instaan, wees zeker niet terughoudend om een comment te plaatsen of mij het persoonlijk te laten weten via beau@kasvo.be

Tot slot geef ik graag nog mee dat vanaf komend winterseizoen de fotoalbums van de jeugd niet meer apart te vinden zullen zijn onder JONG KASVO > Fotoalbum. Nu wordt ook al gewoon doorverwezen naar MEDIA > Fotoalbum van de hoofdwebsite en dit extra werkje laten we als webmasters dus vallen vanaf komend winterseizoen. Alvast bedankt voor uw begrip!

Dit bericht is geplaatst in Wedstrijd nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *