Nationaal Criterium Nijvel 28/9

Met 9 waren onze rood-zwart atleetjes afgezakt om onze kleuren te verdedigen op deze prestigieuze klassieker.

Twee aflossingsploegjes met pupillen Robbe, Mano, Thibo en Milos bij de jongens en bij de meisjes Elodie, Marte, Cato en Camille.

Robbe had ook nog een individuele selectie/uitnodiging te pakken voor hoog en kogel, Camille voor de 60m en discus en de zusjes Chiers voor de 60m en ver. Onze enige miniem aldaar; Mateo nam de 300m voor zijn rekening.

Conclusie na deze lange dag, iedereen keerde met een medaille huiswaarts en dus tevreden gezichtjes. De aflossingsploegen deden waar ze voor gekomen waren, de meisjes wonnen goud in een nieuw clubrecord en de jongens deden hetzelfde maar dan wel met zilver als bekroning.

Individueel haalden Camille met een nieuwe pr in discus nog eens zilver, eveneens zilver voor Cato op de 60m en Mateo verbeterde zijn pr met ruim een seconde in een hoogstaande wedstrijd om zo ook een zilveren medaille te behalen.Kortom een dikke proficiat aan allen en een mooie afsluiter van het seizoen !

Jeugdcoördinator ASVO
Marc

Uitslagen

Dit bericht is geplaatst in Wedstrijd nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *