KASVO Zomerstage 2018

Van maandag 30 juli tem vrijdag 3 augustus, in tropische temperaturen, vond de jaarlijkse KASVO zomerstage voor de jeugd plaats. 84 atleten, een mix van nieuwkomers en doorwinterde jongelingen, gaven 5 dagen lang het beste van zichzelf. Ze werden mooi ingedeeld per leeftijdsgroep en de kneepjes van atletiek werden hen bijgebracht door onze gemotiveerde trainers Amber, Eline, Femi en Febe, Joachim, Jonas en Kasper, Kaat, Kim en Simcke.
Te heet om te sporten? Wij hebben niemand horen klagen. 5 dagen lang bleven ze , goed ingesmeerd, allemaal op hetzelfde elan doorgaan. Er was altijd fris water beschikbaar voor deze jongen gladiatoren.
Vrijdag werd het kamp afgesloten met een heuse vierkamp (60m sprint, verspringen, kogelstoten en 150m voor de allerkleinsten, 600m voor de pupillen, en 1000m voor de miniemen): voor de competitiebeesten tijd om alles nog eens uit de kast te halen en voor de nieuwkomers de ideale gelegenheid om alles wat ze tijdens de week hebben geleerd eens in de praktijk te testen.
Traditioneel, en voor een goed gevulde tribune, beindigden de atleten de stage met de gouden 2000.

Een dikke merci aan alle trainers en medewerkers van de werkgroep jeugd om alweer voor een boeiende en plezante stage te zorgen!

Uitslag vierkamp  –  Fotoalbum

Dit bericht is geplaatst in Wedstrijd nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *