KIDS’ ATHLECTICS op woensdag 30 augustus!

Op woensdag 30 augustus hebben we de “Kids’ Athletics” op onze eigen KASVO piste.

Wat is Kids’ Athletics?

Kids’ Athletics is de ideale instap-wedstrijdvorm voor beginnende jeugdatleten, het is gebaseerd op het IAAF Kids’ Athletics-concept van de internationale atletiekbond IAAF.

Kids’ Athletics is…

  • Voor iedereen: Ben je tussen 5-12 jaar oud en heb je zin in je eerste atletiekuitdaging, dan is Kids’ Athletics iets voor jou! Iedereen mag meedoen, ook al ben je nog geen lid van een atletiekclub.
  • Samen voor de overwinning gaan: Je doet in groepjes van 4-8 kinderen verschillende atletiekwedstrijdjes, op het einde wordt een ploegenrangschikking gemaakt. Help jij jouw ploeg aan de winst?
  • Lopen, werpen én springen: Je doet 8-10 verschillende wedstrijdjes die een leuke mix zijn van spurten, lopen, werpen en springen.
  • Snel: In 3 uur tijd heb je je spieren opgewarmd, heb je alle wedstrijdjes gedaan en is er nog tijd om je diploma te krijgen. Gedaan met wachten, Kids’ Athletics is 3 uur non-stop atletiekplezier!

Hoe doe ik mee?

Kids’ Athletics is volledig gratis, voor zowel atleetjes als toeschouwers.
Je kan individueel of in groep inschrijven de dag zelf van 13u tot 13u30.
Daarna worden de groepjes verdeeld en start de opwarming.

KASVO-atleetjes, trommel zoveel mogelijk vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes, neefjes, nichtjes op om kennis te maken met de atletiekwereld en samen een onvergetelijke sportieve dag te beleven!

This entry was posted in Algemeen nieuws. Bookmark the permalink.

One Response to KIDS’ ATHLECTICS op woensdag 30 augustus!

  1. Pingback: Belangrijke informatie! | Jongkasvo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *