Interregio Oudenaarde 2017

De 5de en voorlaatste Interregio van het seizoen vond, zoals de traditie het wil, plaats op onze eigen vertrouwde Oudenaardse piste. Veel regenval in de ochtend, maar de weergoden waren ons blijkbaar weer goed gezind bij aanvang van de wedstrijd.

178 inschrijvingen waarvan 42 KASVO-atleten. In alle categorieën stonden er namelijk top-10 plaatsen in de Interregio-rangschikking te verdedigen om in september met een gerust gemoed naar Gent te kunnen trekken.

Bij onze jongste dames, de benjamins, kregen we 3 atleten in actie te zien op onze piste.
Zowel Camille (3), Elodie (6) en Julie (8) waren in staat om plaatsen te winnen in het klassement.

Bij de benjamins jongens hebben we 2 atleten in de top 10 staan. Robbe op plaats 8 en Danté op plaats 9. Thibo valt net buiten de prijzen op plaats 12, maar het vel van de beer mag maar verkocht worden na de laatste Interregio te Gent.

Sara staat comfortabel op kop bij de pupillen meisjes! Catho (6), Aude (7) en Maité (10) zorgen voor een mooie roodzwarte vertegenwoordiging in deze categorie.

In de categorie pupillen jongens strijdt Leko (7) voor een top 10 plaats.

Bij de miniemen meisjes kon Margaux haar 4de plaats behouden. Voor de 10de plaats zal het ontzettend spannend worden in Gent! Jenna (11), Flore De Schepper (12) en Nina (13) staan in blok (gescheiden door slechts 79 punten)  te drummen om die begeerde 10de plaats te kunnen innemen.

Tot slot de miniemen jongens: daar hebben we maar liefst 5 KASVO-atleten in de top 10. Zonder tegenslag of ziekte zal Hervé zich in september Interregio-kampioen mogen noemen.
DE prestatie van de dag kwam van onze nummer 2 in de rangschikking: Jelle Vandriessche verbeterde het 24 jaar oude clubrecord van Tom Denorme op de 150m (18.68).
Jaron bijt zich vast op plaats 4 , Killian op 6 en en Robbe op plaats 7.

Uitslag  –  Uitslag KASVO-atleten  –  Tussenstand Interregio  –  Foto’s Dries Lerouge

 

Dit bericht is geplaatst in Wedstrijd nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *